DACII/GEŢII VOR RENAŞTE !!!

Articole despre Daci/Geţi, Dacia/Geţia (Articles with Dacians/Getae, Dacia/Getia)

Despre mine

Fotografia mea
Constanta, Romania
OM dac/get mandru de stramosii lui ! (Proud Dacian OM); - studii: postuniversitare - masterat (master degree) Universitatea "Ovidius" Constanta; - hobby: muzica, tatuaje, istorie adevarata (music, tattoos, true history); Daca esti tolerant, tolereaza-mi intoleranta / If you are tolerant, tolerate my intolerance. "Prostul moare de grija altuia."

luni, 14 decembrie 2009

Petitie pentru Sarmizegetusa

Sarmizegetusa nu poate fi scoasa la lumina datorita faptului ca (de ce oare?) padurea din jurul cetatii dacice este declarata monument natural. Parca toata vegetatia din Romania ar consta in aceasta padure…Pentru alte paduri care au fost defrisate nu a mai plans nimeni…Aveti aici o petitie pe care, daca sunteti mandri de stramosii vostri, ar trebui sa o semnati:


http://www.petitieonline.ro/petitie/pentru_sarmizegetusa-p55684054.html


Un comentariu:

  1. Si pentru ca este o rezervatie, de aceea e plina de gunoaie. Se presupune ca la Regia se duc doar "dacii" ..sau ma rog cei care mai simt ca au un piculet de onoare dacica in ei.Se duc sa vada locul de care se leaga sperantele lor de regasire si impacare cu neamul din care fac parte. 90% din ei de aceea merg la Sarmizegetusa Regia. Si atunci de ce e mizerie acolo? Nu pot sa cred, parca nu vreau sa cred ca se declara doar cu limba daci si defapt se comporta ca romanii( aia din cizma istorica )aruncandu-si resturile pe unde apuca.Ar trebui iniat un proiect ( usor ) prin care sa se puna la intrare un panou cat o zi de post in care sa se scrie. Daca esti DAC nu-ti lasa mizeriile pe aici.Si daca esti DAC considea ca sacrificiul de a strange si cara inapoi resturile nemernicilor este calea ta catre Zamolxis.

    RăspundețiȘtergere