DACII/GEŢII VOR RENAŞTE !!!

Articole despre Daci/Geţi, Dacia/Geţia (Articles with Dacians/Getae, Dacia/Getia)

Despre mine

Fotografia mea
Constanta, Romania
OM dac/get mandru de stramosii lui ! (Proud Dacian OM); - studii: postuniversitare - masterat (master degree) Universitatea "Ovidius" Constanta; - hobby: muzica, tatuaje, istorie adevarata (music, tattoos, true history); Daca esti tolerant, tolereaza-mi intoleranta / If you are tolerant, tolerate my intolerance. "Prostul moare de grija altuia."

luni, 14 decembrie 2009

666 – numar sacru la daci (traci, pelasgi)

Unii dintre cei care au avut un impact esential asupra viitorului contemporan a fost, BUREBISTA, cel mai mare dintre regii Traciei, care s-a nascut cam pe la inceputul secolului I i.d. Ch., la mai mult de 2000-3000 de ani de la prabusirea MARELUI IMPERIU PELASGIC, atunci cand lumea antica era dominata de Imperiul Roman. Alte nume ale lui au fost SARMIS VASIL (CEL MAI MARE REGE) si PAVEL-TER (STAPAN ABSOLUT AL TRACILOR. Sfatuitorul lui, a fost Marele Preot DECENEU, care i-a instruit pe traci sa traiasca potrivit cu Legile Naturii, cunoscute pana azi ca “LEGILE BELAGINES”
Se pare ca in timpul lui BUREBISTA, s-a decis ca anul -I- sa fie anul cand s-au nascut cei doi Zalmoxis (Vezi la rubrica Istorie – tema “Dacia Secreta”), 713 i.d. Ch., iar anul reformelor politice-religioase 666, apare pe tot felul de inscriptii de pe tot teritoriul pelasgic ca ,,SSS” (6,6,6) sau ,,CCC” (6-grecesc) ori
,,VIVIVI” (6-latin).
Iata rugaciunea unei femei gete, Zalmoxiene, gasita pe o placa de marmura la Tomis, continand si un …ACROSTIH… dovedind inca o data marele rafinament atins de geto-daci.
A*YRELIA STRALUCITOARE
B*ENERIA CURATA
S*YM FORO MAREATA DOAMNA
S*YN DIO SUNT CREDINCIOASA
S*YN ZE SASE TRI SUNT CU TREI DE SASE
K*AI TETHI GATRI DAR ATAT TE ROG
A*YRIS NONAM CANDVA SA MA AJUTI
N*IASCHARIAN SA RENASC

Dar citind pe vertical, primele litere apare ,,AB SSS K-AN” : ,,Cu 666, de ani” aceste fiind semnul la care se inchinau cei intorsi la adevarata religie, semn ce se purta pe mana dreapta sau pe frunte.

citat din “Noi nu Suntem Urmasii Romei”

*Nota: Numarul – 666- pe pamant este rasturnatul (in oglinda) al numarului -999- in Cer, (al 9-lea Cer) , simbolul LUMINII! Numarul 9 este simbolul (Tatalui din Cer), iar 6, al Fiului (de pe Pamant)!sau al sufletului care prin iluminare se releaga de Tatal Ceresc!(SPIRITUL CREATOR INFINIT IN MANIFESTARE)

9 comentarii:

  1. Am mai citit prostioara asta și-mi vine greu să cred cum un om inteligent poate abera în halul ăsta. E clar scoasă din Apocalipsă faza cu trecerea lui 666 pe frunte sau mână,deci clar o aberație new age,sectară, să nu zic satanistă..Dacă există textul acela în realitate,sigur l-a tradus după un capriciu ..doar nu s-a descifrat mai nimic din limba dacă/tracă/getică,moesică etc

    RăspundețiȘtergere
  2. Nu este vorba numai despre acest text, anul reformelor politice-religioase 666, apare pe tot felul de inscriptii de pe tot teritoriul pelasgic ca ,,SSS” (6,6,6) sau ,,CCC” (6-grecesc) ori "VIVIVI” (6-latin).

    RăspundețiȘtergere
  3. Nu stiu daca e bine sa descopar eu adevarul din spatele acestui numar pentru ca nu stiu ce repercursiuni va avea asupra omenirii si nici nu-mi doresc sa devin ceea ce reprezentantii bisericii astept de multa vreme-o curva evreica a naste anticristul,spun ei-dar ma intreb eu cine este mai mult anticristul acestui pamant decat cel mai mare mincinos si ascunzator de adevar cum sunt ei.De aceea am sa risc sustinand ca s-ar putea c studiere retinei oculare sane dea rspunsurile la ceea ce nu stim despre noi ,despre originea noastra de la inceputul lumii,despre cine este Dumnezeu si cine divolul.

    RăspundețiȘtergere
  4. de unde ştiţi ce scrie pe acea placă de marmură?Nu vedeţi că traducerea este aiurea? Nici măcar nu aţi văzut o poză a plăcii. AI TETHI GATRI....(dar atît te rog)....în ce limbă este asta ? Cum de ştie A Bucurescu această limbă ca să poată traduce?
    Te cruceşti cînd vezi ce tot visează unii avînd impresia că fac ştiinţă.

    RăspundețiȘtergere
  5. Placa respectiva exista, se afla la Muzeul de Istorie si Arheologie din Bucuresti. Se invata despre ea la Facultatea de Istorie. A fost descoperita in zona Tomisului (Constantei!). Daca AI TETHI GATRI sustineti ca nu inseamna "dar atat te rog", ce parere aveti despre SYN ZE SASE TRI (sunt cu cei trei de sase) si cum traduceti/interpretati?

    RăspundețiȘtergere
  6. AYRELIABENERIASYMFOROSYNDIOSYNZESASETRIKAITETHIGATRIAYRISNONAMNIASCHARIAN
    acesta e textul transcris de altcineva; eu nu am vazut placa. Pe ce baza a fost despartita asa de A Bucurescu?
    SYN ZE SASE TRI nu are vreun sens.
    TRIKAITETHIGATRIAYRI, are însă:
    TRI KAI TETHI GA TRI AYRI
    tri cai tetiei ga tri auri (in romina populara de azi: trii cai detei, ca trii auri)
    vedeti si lucrarile mele pt textul de pe Inelul de la Iezerovo (Ezerovo) si pt textul de pe placa de plumb Nr 16. Adresa este http://florincroitoru.tripod.com/
    Transcrierea aceasta este total neprofesionista. Banuiesc ca textul e scris cu litere greceşti, dar nu stim inca ce alfabet este.Observati ca in cazul literelor latine se scrie cu foarte multe alfabete: exista alfabet rominesc,unguresc,polonez,englezesc,german etc. Cei care au transcris au copiat cred litera H; nu au schimbat valoarea greceasca. Aceasta a fost E lung la greci, dar cum textul nu e in greaca aici nu mai are valoarea E lung, dar una apropiata. Pe inelul de la Iezerovo aceasta a fot "ie" (foaie) si este specifica limbii romine.
    Nu ai voie sa transliterezi unele litere iar altele,nu.
    A Bucurescu a mai transliterat eronat si textul de pe Inelul de la Iezerovo.
    Trebuie neaparat vazuta piatra cu text intr-o poza.
    Inainte sa faca cineva speculatii de spre 666 trebuie inteles textul sau macar vazut textul de pe placa. Nu este sigur ca la inceputurile de rind sint acele litere.Apoi, de unde stiti ce alfabet e aici, ce limba si ce numar de ordine aveau literele in acel alfabet?

    RăspundețiȘtergere
  7. http://quadratus.wordpress.com/2010/05/13/666-%E2%80%93-sub-pecetea-tainei/#comment-1185

    RăspundețiȘtergere
  8. http://quadratus.wordpress.com/2010/05/13/666-%E2%80%93-sub-pecetea-tainei/

    RăspundețiȘtergere
  9. ===adevarul in7o7deauna iese la iveala===

    RăspundețiȘtergere