DACII/GEŢII VOR RENAŞTE !!!

Articole despre Daci/Geţi, Dacia/Geţia (Articles with Dacians/Getae, Dacia/Getia)

Despre mine

Fotografia mea
Constanta, Romania
OM dac/get mandru de stramosii lui ! (Proud Dacian OM); - studii: postuniversitare - masterat (master degree) Universitatea "Ovidius" Constanta; - hobby: muzica, tatuaje, istorie adevarata (music, tattoos, true history); Daca esti tolerant, tolereaza-mi intoleranta / If you are tolerant, tolerate my intolerance. "Prostul moare de grija altuia."

joi, 11 februarie 2010

Cuvinte despre străbuni

La fel ca si o mana de alti romani adevarati, eu cred ca stramosii nostri sunt unul din cele mai vechi popoare ale Europei si faptul ca la ora actuala inca nu ne cunoastem originea si evolutia neamului este o rusine. Sa nu uitam ca deja din antichitate, de cind geto – dacii au fost cuceriti de romani, istoria noastra a fost ”manipulata” si falsificata de interesele veneticilor migratori, romanii la inceput, apoi slavii, germanii, maghiarii, turcii si acum, in final, englezii sau americanii. Din pacate si la ora actuala, in asa-zisa Romanie libera, interesele romanilor sunt secundare si cei care sunt alesi sa dirijeze, sa elucideze si sa coordoneze cultura si istoria romanilor, sunt urmasii “popoarelor conlocuitoare”, care ori fi ei; unguri, turci, evrei, nemti, dar nu romani si daca este si vreun roman, acesta este intimidat de agresivitatea celorlalti, in numele ”democratiei”. Apoi, luind in consideratie doar un fenomen simplu meteorologic, acum 15-20.000 de ani, Anglia si tot Nordul si Centrul Europei, erau acoperite de gheata si regiunea danuviana a reprezentat unul din cele mai optimale locuri de supravietuire si chiar prosperitate a fiintei umane de pe tot globul pamantesc. Noi nu trebuie sa cerem ingaduinta sau sa cersim acceptanta de la vreun ”savant” englez, francez, evreu sau american. Ei sunt niste ignoranti cu privire la mostenirea noastra ca neam si ei isi apara cu o gelozie feroce istoria neamului lor, pe care noi trebuie sa o acceptam asa cum ei doresc si sa le admiram trecutul primitiv si barbar! Nu, noi trebuie sa ne redescoperim, noi trebuie sa ne reindetificam si noi trebuie sa aratam lumii cine suntem. Strainii, atit cei din afara, cit si cei din tara (profitori care folosesc numele de roman, doar ca un camuflaj, o masca dupa care se ascund, sa ne fure totul, inclusiv istoria), nu au nici un interes in cautarea si dezvaluirea adevarului. Sa speram ca efortul unor oameni hotarati sa influenteze si sa insufleteasca tineretul roman inspre o noua atitudine de identitate nationala.

DIMITRIE GRAMA - director revista NEAMUL ROMANESC

Un comentariu:

  1. Este adevarat, am mai scris undeva. Ma doare in Ceahlau ca un strain nu-mi recunoaste mie obarsia, insa ma simt umilit si imi vine sa strang de gat pe cineva in momentul in care vad ca istorici scoliti pe banii bunicilor si parintilor mei se lupta sa ascunda adevarul istoric, in loc sa-si foloseasca toate resursele pentru a face lumina. Si nu este intru totul adevarat ca strainii sunt toti o apa si-un pamant. Daca o sa cauti prin internet o sa gasesti si exemple ( din ce in ce mai numeroase) care vorbesc cu admiratie despre Daci, in cunostiinta de cauza dupa ce au studiat diverse ipoteze pe baza dovezilor aduse la lumina.
    Noi, ca popor, devenim intelepti si incepem sa ne punem intrebari atunci cand ne inghesuie foamea. Suferinta te face sa deschizi ochii, daca esti imbuibat cu paine de la circ, ragai si te gandesti ce bine ti-ar cadea acu o partida de sex.
    Acum ca niciodata trebuie sa scoatem la iveala adevarurile neamului nostru, pentru ca acum exista posibilitatea de a ajunge la constiinta neamului. Daca-s satui vor fi nepasatori si nereceptivi. Daca vrei sa-l faci pe un om sa tina minte ceva sperie-l. Asta e metoda pe care o folosesc acum "stapanii din umbra " incearca sa ne sperie cu spectrul foametei. Habar n-au cat putem rabda. Insa acum e timpul sa asociem distrugerile din societate cu lipsa de radacini bine infipte in pamant. Viata e un dar si nu o lupta. Daca e un dar bucura-te de el OMULE.

    RăspundețiȘtergere